[:ca]

Beach Box Gym i JPS Projects són dues empreses amb altes expectatives de creixement en els propers anys

 

Barcelona, 29 de juny de 2017.  El 29 de juliol es va realitzar un petit fòrum a les instal·lacions de Business Angels Network de Catalunya.

Dues empreses van presentar els seus projectes a dos inversors privats.  El mini fòrum és va realitzar amb la finalitat de fomentar l’apropament entre els dos business angels i els emprenedors, amb l’objectiu de trobar finançament per potenciar el creixement dels projectes.

La primera empresa en exposar el projecte d’expansió va ser JPS Projects. La empresa es dedica al manteniment de superfícies i ha desenvolupat un producte sostenible que permet permeabilitzar i netejar amb molta eficàcia les estructures. El producte és un cristall líquid inorgànic que abarateix els costos de manteniment. Ja tenen importants clients i s’està expandint per Europa.

L’altre empresa que va exposar el seu projecte va ser Beach Box Gym, que ven i explota gimnasos transportables que s’instal·len a les platges, hotels i clubs nàutics. L’empresa te molt potencial de creixement internacional i el seu gimnàs emblema d’Eivissa és tot un èxit. També gestiona centres més grans que inclouen beach club i piscina a més del gimnàs. Han millorat l’experiència d’anar al gimnàs.

Els emprenedors van exposar els seus projectes amb l’objectiu de trobar finançament per créixer internacionalment.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).[:es]

Beach Box Gym i JPS Projects són dues empreses amb altes expectatives de creixement en els propers anys

 

Barcelona, 29 de juliol de 2017.  El 29 de juliol es va realitzar un petit fòrum a les instal·lacions de Business Angels Network de Catalunya.

Dues empreses van presentar els seus projectes a dos inversors privats.  El mini fòrum és va realitzar amb la finalitat de fomentar l’apropament entre els dos business angels i els emprenedors, amb l’objectiu de trobar finançament per potenciar el creixement dels projectes.

La primera empresa en exposar el projecte d’expansió va ser JPS Projects. La empresa es dedica al manteniment de superfícies i ha desenvolupat un producte sostenible que permet permeabilitzar i netejar amb molta eficàcia les estructures. El producte és un cristall líquid inorgànic que abarateix els costos de manteniment. Ja tenen importants clients i s’està expandint per Europa.

L’altre empresa que va exposar el seu projecte va ser Beach Box Gym, que ven i explota gimnasos transportables que s’instal·len a les platges, hotels i clubs nàutics. L’empresa te molt potencial de creixement internacional i el seu gimnàs emblema d’Eivissa és tot un èxit. També gestiona centres més grans que inclouen beach club i piscina a més del gimnàs. Han millorat l’experiència d’anar al gimnàs.

Els emprenedors van exposar els seus projectes amb l’objectiu de trobar finançament per créixer internacionalment.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).[:en]

Beach Box Gym i JPS Projects són dues empreses amb altes expectatives de creixement en els propers anys

 

Barcelona, 29 de juliol de 2017.  El 29 de juliol es va realitzar un petit fòrum a les instal·lacions de Business Angels Network de Catalunya.

Dues empreses van presentar els seus projectes a dos inversors privats.  El mini fòrum és va realitzar amb la finalitat de fomentar l’apropament entre els dos business angels i els emprenedors, amb l’objectiu de trobar finançament per potenciar el creixement dels projectes.

La primera empresa en exposar el projecte d’expansió va ser JPS Projects. La empresa es dedica al manteniment de superfícies i ha desenvolupat un producte sostenible que permet permeabilitzar i netejar amb molta eficàcia les estructures. El producte és un cristall líquid inorgànic que abarateix els costos de manteniment. Ja tenen importants clients i s’està expandint per Europa.

L’altre empresa que va exposar el seu projecte va ser Beach Box Gym, que ven i explota gimnasos transportables que s’instal·len a les platges, hotels i clubs nàutics. L’empresa te molt potencial de creixement internacional i el seu gimnàs emblema d’Eivissa és tot un èxit. També gestiona centres més grans que inclouen beach club i piscina a més del gimnàs. Han millorat l’experiència d’anar al gimnàs.

Els emprenedors van exposar els seus projectes amb l’objectiu de trobar finançament per créixer internacionalment.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).[:]