Business Angels Network de Catalunya va presenciar la valoració dels diversos projectes presentats a la convocatòria d’aquest curs

Barcelona, 27 de juny de 2017.  Business Angels Network de Catalunya, la Business Angels Network de Catalunya,  va estar representada pel seu director, Albert Colomer, a la Comissió d’avaluació i seguiment dels projectes presentats en la convocatòria d’Smart Money de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona).

La convocatòria SMART MONEY 2017 és un instrument propi de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) pel finançament i acompanyament de projectes de desenvolupament que suposin la realització d’activitats pre-comercials de valorització dels resultats de la recerca, adreçades a traslladar aquests resultats al sector productiu i a la generació d’un impacte real en la societat.

L’objectiu final de la convocatòria és la concessió d’ajuts per accelerar el procés de transferència de coneixement dels grups de recerca de la UAB. El resultat del projecte finançat ha de servir per a la captació d’inversió especialitzada (Smart Money) o socis industrials interessats en un desenvolupament conjunt.

El pressupost assignat per aquesta convocatòria ha sigut de 75.000 €, amb un màxim per a cada projecte de 25.000 €.

Per tal d’escollir els guanyadors de la convocatòria, la comissió d’avaluació va comptar amb experts externs entre els quals es trobava el director de la xarxa Business Angels Network de Catalunya.

banc - uab

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).