• La xarxa de Business Angels va tenir varies reunions amb startups internacionals

Barcelona, 26 de juny de 2017. El 14, 15 i 16 de juny és va celebrar el Sónar +D, un congrés internacional que aglutina un conjunt d’activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia, i la transformació digital de les indústries culturals.

Es va celebrar a la Fira de Montjuïc, en paral·lel al Sónar de Dia, i va reunir experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives en els àmbits de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

En el Startup Garden moltes empreses tenien un espai per fer reunions amb inversors. És aquí on la xarxa Business Angels Network de Catalunya va conversar amb varies startups internacionals. La xarxa va donar consell i assessorament a startups coreanes relacionades amb el sector digital i audiovisual.

Sónar+ D es defineix com a punt de trobada amb un enfocament interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les indústries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci.

Amb Sónar +D s’amplia la tasca orgànica de recerca a tots els àmbits de les indústries creatives, d’aquí el seu nom: R + D = Sónar + D.