• La xarxa catalana de Business Angels va participar a la taula d’assessorament i al mercat del finançament

  • Es va realitzar una conferencia sobre les claus per trobar un inversor

Barcelona, 8 de juny de 2017.  El BIZ Barcelona, el saló destinat a l’emprenedoria, ha estat tot un èxit. Va comptar amb 13.900 assistents i va generar més de 3.500 contactes en les activitats de networking.

BANC, Business Angels Network de Catalunya, va donar assessorament als emprenedors a l’espai anomenat “mercat del finançament”, on els emprenedors podien parlar amb les principals entitats que ofereixen finançament per startups.

La xarxa també va participar a les taules d’assessorament, on diferents entitats relacionades amb el món emprenedor oferien els seus coneixements als emprenedors.

Per últim, el responsable de comunicació i màrqueting de la xarxa, en David Gómez Liñán, va donar una conferencia sobre les claus per trobar un business angel.

La conferencia va servir als emprenedors per entendre com funciona el món inversor  i per comprendre la importància del màrqueting i de la generació de valor a l’hora de captar l’atenció dels Business Angels. La conferencia va donar una sèrie de consells als emprenedors per tal d’ajudar-los a enfocar la recerca de finançament privat.