• Business Angels Network Catalunya i Lignum Capital expliquen dues formes de trobar finançament alternatiu

Barcelona, 25 de maig de 2017. El Consorci Grup d’Acció Local Noguera – Segrià Nord ha organitzat per a aquest mes de maig 2 jornades tècniques per a empreses de la zona, incloses en el PATT del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
La primera sessió, “Com començar a exportar per part de les empreses agroalimentàries”, es va fer el 10 de maig al Consell Comarcal de la Noguera. I la segona, sobre Finançament per a empreses rurals, es va realitzar el dilluns 22 de maig a les 15.00h, també al Consell.

BANC Business Angels Network de Catalunya va donar la classe sobre els factors clau per trobar finançament i sobre el funcionament del món emprenedor, tot remarcant la importància del model de negoci i del màrqueting.

La Plataforma de Crowdfunding Lignum Capital va explicar com funciona el Crowdfunding i com està evolucionant en importància i volum.
Aquesta jornada va estar dirigida a totes aquelles empreses del món rural que, a més a més del finançament convencional, volien conèixer altres formes alternatives com el Crowdfunding o el finançament a través d’inversors privats.

L’objectiu d’aquestes sessions és ajudar i potenciar les empreses de les zones rurals per tal de fomentar l’economia i crear llocs de treball.

 

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).