• Es van tractar temes sobre finançament, posicionament, comunicació i inversió

Barcelona, 19 de maig de 2017. Business Angels Network de Catalunya, la Business Angels Network de Catalunya, va oferir tres sessions de formació a un grup d’emprenedors per tal d’impulsar els projectes i de formar-los de cara a trobar un possible inversor.

La primera sessió va tractar sobre finançament, inversió privada i préstecs participatius. Durant la sessió, els assistents van gaudir de la presència d’en Javier Matacás, analista d’inversions a l’Institut Català de Finances, d’en Àlex Pi, cap del servei de gestió de l’àrea de desenvolupament empresarial de l’ICEC, i d’en Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya.

La segona sessió va tractar sobre la importància de les estratègies de posicionament i comunicació per a les empreses de nova creació.

Per dur a terme la sessió, l’aula va comptar amb la presencia de dos referents de Doctor-Amor, una important agencia de comunicació i publicitat, en Sergi Coulibaly i na Mar Fumanal, i d’en David Gómez, responsable de comunicació i màrqueting de Business Angels Network de Catalunya.

La tercera i última sessió va estar conduïda per en Josep Franch, analista d’inversions de Business Angels Network de Catalunya  i per un inversor expert en la creació de nous negocis. Van poder assessorar personalment a cada projecte.

Els Business Angels ofereixen capital, confiança, contactes i coneixements, i es per això que des de Business Angels Network de Catalunya, a part de buscar finançament per els projectes, es potencien les activitats formatives i el networking.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, Business Angels Network de Catalunya compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).

Business Angels Network de Catalunya – BUSINESS ANGELS NETWORK DE CATALUNYA

C/Veneçuela, 103, 1r pis (districte 22@) – 08019 Barcelona

Tel: 93 266 70 67 – info@bancat.com