Tens un projecte empresarial que necessita finançament? Creus que la teva idea enamorarà els inversors més exigents? ACCIÓ busca les millors start-ups per fer-les protagonistes del XXII Fòrum d’Inversió. Presenta la teva candidatura!

21 projectes. 24 inversors al jurat. 400 reunions de networking. Més de 159 milions aixecats en les últimes 7 edicions. Aquestes són les xifres del Fòrum d’Inversió, que enguany tindrà lloc el 6 de juliol a l’Auditori Axa de Barcelona. L’espai on emprenedors i inversors es trobaran per impulsar els seus projectes i per trobar les millors oportunitats de negoci.

Descobreix el Fòrum d’Inversió en 1 minut!

Vols presentar el teu projecte? Avui s’obre la fase de presentació de candidatures per escollir els 21 projectes de la XXII edició del Fòrum d’Inversió. Cerquem idees innovadores, amb un alt potencial de creixement i financerament viables. Els escollits donaran a conèixer la seva empresa davant un jurat de 24 inversors.

A més, d’entre totes les candidatures, les 50 millors es publicaran al Catàleg d’Empreses del Fòrum d’Inversió. Aquesta publicació es distribueix cada any entre les principals xarxes d’inversors privats i fons de capital risc locals i internacionals, que cada cop inverteixen més a Catalunya.

Apunta aquestes dates a l’agenda!

· 2 de maig: Data límit per a la presentació de projectes
· 5 de juny: Comunicació dels 21 projectes seleccionats
· 15 de juny, 22 o 23 de juny, i 29 o 30 de juny: Formació amb inversors
· 6 de juliol: XXII Fòrum d’Inversió