Àlex d’Espona, el coordinador de BANC, va explicar el servei que ofereix la xarxa als emprenedors.

Juntament amb altres representants d’altres entitats i xarxes, van ajudar a les empreses culturals assistents a entendre  les diferents opcions de finançament que tenen a l’abast.

BANC tramita préstecs de fiançament alternatiu per a les seves startups i busca capital d’inversors privats.  Per això, pot ser una molt bona opció per qualsevol empresa cultural amb un creixement potencial.

El Departament de Cultura, juntament amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) va organitzar aquesta jornada informativa amb el doble objectiu d’apropar els serveis d’assessorament financer i de donar a conèixer l’oferta de finançament públic i privat d’institucions financeres i administracions de Catalunya.

Sobre BANC

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, BANC compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).