El Congrés Anual de la EBAN és un dels esdeveniments d’inversió més grans i més internacionals d’Europa que se celebra anualment per EBAN en cooperació amb els seus millors membres. Després de 17 exitoses edicions de l’esdeveniment, l’última de les quals a Eindhoven 2015 i Porto 2016, l’edició d’enguany es celebrarà a Màlaga entre el 7 i 9 de juny de 2017 i serà organitzada per l’Ajuntament de Màlaga i Promàlaga en el gran Palacio de Ferias y congresos de Málaga.

Si sou una startup en cerca d’ inversió, heu d’assistir al EBAN Màlaga 2017!

Durant els dies 7,8 i 9 de juny l’ EBAN organitza dues competicions separades, on les millors empreses innovadores es presentaran i es podran connectar amb els potencials inversors i socis. Les empreses seleccionades podran presentar el seu projecte a una o ambdues competicions.

Aplica ara!

http://www.fundacity.com/eban-annual-congress-2017-malaga/apply/1357?permalink=eban-annual-congress-2017-malaga