• Myanmar i Xina van ser els dos països guanyadors de les principals categories.
  • Sudàfrica, Perú, Algèria, Illes Bermudes i Polònia, els altres guanyadors.

Barcelona, 22 de març de 2017. La temàtica central del Global Entrepreneurship Congress d’aquesta edició va ser la digitalització, i es van dur a terme diverses conferències amb l’objectiu de destacar la importància de les associacions dels sectors públics i privats, així com els efectes de la digitalització en diverses economies del món. El GEC 2017 va tocar gairebé tots els temes de l’actual ecosistema empresarial global, des del Crowdsourcing fins a la mentalitat dels emprenedors exitosos.

La Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) va assistir a l’entrega, representant a l’estat entre els integrants de la Global Business Angels Network, i va ser testimoni del lliurament dels premis GEN Compass als països guanyadors.

La Global Entrepreneurship Network va atorgar els màxims honors a Myanmar i Xina, i alhora va reconèixer el compromís amb l’emprenedoria a organitzacions de més de 36 països.

GEN Myanmar, representat per Emmanuel Maillard, va rebre el Premi al País de l’Any de la GEN. Un premi al reconeixement a la dedicació de Myanmar a establir una entitat d’ampli abast nacional que ha involucrat a tots els elements de l’ecosistema emprenedor del país.

El GEN Myanmar organitza gires d’estudi internacionals, conferències i altres plataformes de col·laboració, que abasten una àmplia gamma de sectors. El consell de la GEN Myanmar està en estreta col·laboració amb el govern del país i el sector privat.

Pel que fa al premi a la millor campanya de la Global Entrepreneurship Week del 2016, la Xina va ser la guanyadora. Representada per Eileen Wu, Xina va rebre el reconeixement a la Campanya de l’Any del GEW per organitzar una campanya de gran impacte i aconseguir la participació tant de les corporacions governamentals com de les locals i internacionals.

País de l’any de la GEN:  Myanmar  Finalistes: Bèlgica, Suïssa, Sud-àfrica, Vietnam i Moldàvia

Campanya de l’Any de la GEW:  Xina Finalistes: Cap Verd, Colòmbia, República Txeca, Països Baixos

Brand + Digital Champions Award: (Al desenvolupament de les millors plataformes digitals per fomentar l’emprenedoria) Sudàfrica  Finalistes: Bielorússia, Paraguai, Canadà i el Sudan

GEN Rookie de l’Any Perú  Finalistes: Angola, Dinamarca, Portugal i el Txad

A qui va realitzar més actes durant la GEW  Algèria  Finalistes: Estats Units, Polònia, Rússia i Alemanya

A qui va realitzar més actes durant la GEW Per Càpita  Illes Bermudes  Finalistes: Cap Verd, Saint Lucia, Sant Cristòfol i Neus i Algèria

A qui va tenir més partners durant la GEW  Polònia  Finalistes: Alemanya, Estats Units, Romania i Algèria

A qui va tenir més partners durant la GEW per càpita  Illes Bermudes  Finalistes: Saint Christopher i Nevis, Santa Lucia, Cap Verd, Polònia

Startup més prometedora  Brightap  Finalistes: meetHere, OneTest Diagnostic, Freshy, OpenWater, Marini Naturals, Karz, Boltt Tecnologies de l’Esport, Cookies & Cookies

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

BANC va ser la primera xarxa privada catalana i espanyola de Business Angels, que va néixer per iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). A l’hora, Business Angels Network de Catalunya compta amb el recolzament d’ACCIÓ i està integrada en la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), i és membre de la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN) i de la European Business Angels Network (EBAN).