Es va dur a terme una reunió informal per tal de donar a conèixer les opcions de finançament alternatiu

Barcelona, 10 de març de 2017.  L’espai de Coworking BCNewt i la xarxa Business Angels Network de Catalunya es van conèixer el passat divendres. És va dur a terme una sessió informal per tal de donar a conèixer el paper dels Business Angels en el finançament de startups.

Alguns emprenedors van assistir a la sessió per aprendre quines són les claus i els moments idonis per obtenir finançament, ja sigui a través de préstecs de finançament alternatiu o d’inversors privats.

La sessió és un primer pas de contacte entre la Business Angels Network de Catalunya i els espais de Coworking, cada vegada més presents a Barcelona.

Aquests espais fomenten el networking, la col·laboració entre emprenedors i la transmissió de coneixements.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).