La zona del 4YFN destinada al Networking va oferir sessions de presentació de projectes

L’ European Business Angels Network (EBAN) va donar el tret de sortida amb l’ajuda de la xarxa catalana de Business Angels BANC i  d’en Mehrdad Piroozram, fundador i inversor de varies startups 

Barcelona, 01 de Març de 2017. El 4YFN (4 Years From Now) és la fira que es centra en el món de les startups. Aquest any ha reunit a 600 startups i a més de 700 inversors.

La fira forma part del Mobile World Congress, que està sent el més multitudinari de tots. Apunt d’acabar l’esdeveniment, tot apunta a que es tornaran a batre rècords tant al 4YFN com al MWC, que s’espera que superi els 101.000 assistents previstos.

El 4YFN, com el seu propi nom indica, intenta mirar cap al futur i preveure quines tendències són les que dominaran el ecosistema empresarial tecnològic. L’objectiu d’aquest és compartir coneixement i fomentar sinergies entre startups i inversors.

Per aquest motiu, la zona de Founders & Investors de la Fira de Barcelona ha presenciat una vintena de Pitching sessions durant els tres dies de fira.

La European Business Angels Network, juntament amb la col·laboració de la Business Angels Network de Catalunya (BANC), va ser l’encarregada de donar el tret de sortida organitzant la primera sessió de presentació de projectes relacionats amb el Fintech i l’ Insurtech.  La sessió va reunir a més de 50 inversors i va ser conduïda per en Mehrdad  Piroozram, fundador i inversor de prestigi internacional.

Per altra banda, el Mobile World Congress ha celebrar el Brokerage event d’ACCIÓ durant els tres primers dies del Mobile. Ha consistit  en un espai que permetia dur a terme reunions programades  entre inversors, consultors i emprenedors per fer Networking.

Per tant, les dues fires han demostrat que el networking és més important que mai, fomentant la col·laboració entre les parts.