L’organització creix a bon ritme, i busca finançament amb l’objectiu d’obrir més centres.  

Barcelona, 25 de febrer de 2016. Equilibrium es defineix com un espai de salut  cos-ment multidisciplinari i enfocat a l’atenció personalitzada.

En els seus centres s’ofereix servei de gimnàs, fisioteràpia, entrenament esportiu, nutrició i psicologia. Es presenten com una solució al sedentarisme i l’estrès que viu gran part de la nostra societat.

S’ofereixen diferents packs depenent dels objectius de l’usuari. I també ofereix acompanyament familiar.

Equilibrium vol obrir un nou centre per oferir els seu valor a més usuaris. És per això que busca finançament i ja ha contactat amb varis Business Angels de la xarxa BANC.

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).