Els enginyers que fan l’assignatura d’emprenedoria van aprendre sobre la recerca de Business Angels i de préstecs no bancaris.

Barcelona, 15 de Febrer de 2017.  Dos treballadors de Business Angels Network de Catalunya van assistir a la Universitat Pompeu Fabra per impartir una classe als estudiants d’Enginyeria que cursen l’assignatura d’Emprenedoria.

L’assignatura és impartida per Susana Domingo, responsable de la Unitat d’Innovació de la UPF Business Shuttle i experta en estratègia empresarial. L’assignatura forma als futurs enginyers que estan interessats en emprendre un negoci.

La presentació, feta per en Marc Vila i en David Gómez, va tractar sobre les claus i els consells per trobar finançament alternatiu, ja sigui a través d’ inversors privats (Business Angels) o de préstecs tous no bancaris com l’Enisa, Emprendetur, etc.

La sessió va ser bastant informal, on els alumnes van poder anar fent preguntes durant la classe.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).