La xarxa va organitzar un Mini Fòrum per tal d’apropar les empreses als inversors

Barcelona, 07 de Febrer de 2017.  Les oficines de la Business Angels Network de Catalunya van presenciar un mini fòrum on dos empreses van presentar els seus projectes emprenedors a Business Angels de la xarxa.

Els inversors que van assistir ja havien estudiat anteriorment cada projecte i volien conèixer els emprenedors personalment. Per això, el mini fòrum és va fer amb la finalitat de fomentar l’apropament entre les dues parts.

La primera empresa en exposar va ser Test Motors. Empresa de la qual vàrem escriure un article fa alguna setmana.

http://blog.bancat.com/2017/01/17/test-motors-prediu-les-possibles-averies-de-motors-electrics/

La startup prediu les futures averies a motors i generadors elèctrics gràcies a l’Internet of Things.

La segona empresa en exposar va ser Equilibrium. Un espai de salut cos-ment que dona servei de fisioteràpia, entrenament esportiu, nutrició i psicologia als seus centres. Aportant el màxim als seus clients.

El Mini fòrum és un primer pas per encarrilar les possibles relacions que poden proliferar entre els inversors i els emprenedors.

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).