L’objectiu és trobar finançament alternatiu per a les startups que poden aportar valor

Barcelona, 01 de Febrer de 2017.  Dos consultors de Business Angels Network de Catalunya van assistir al Open Future Cornellà per explicar com funciona el món de la inversió privada. Els assistents, 15  emprenedors de 9 startups, van poder aprendre les claus i els avantatges de trobar un Business Angel i les diferents opcions de finançament alternatiu com son els préstecs tous sense avals.

Desprès de que els consultors de Business Angels Network de Catalunya expliquessin les principals peculiaritats de    l’ Enisa i el SME Instrument, els emprenedors van exposar els seus projectes en rondes de tres minuts.

Finalment, es va assessorar personalment a cada startup i s’està estudiant la possible entrada a la xarxa Business Angels Network de Catalunya dels projectes amb més potencial.

El rati d’èxit de la Xarxa Business Angels Network de Catalunya a l’hora d’aconseguir préstecs tous per als projectes és molt bo, però l’objectiu és seguir millorant contínuament.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).