L’empresa continua creixent a bon ritme i obrirà una nova ronda de finançament

Barcelona, 12 de gener de 2016. Test Motors, que el 2013 ja va trobar un business angel de la xarxa BANC, torna a obrir  ronda de finançament amb l’objectiu de seguir creixent.

L’empresa ha desenvolupat un  sistema que permet predir les possibles averies dels motors i generadors elèctrics amb antelació. Durant els últims anys, la companyia ha estat optimitzant el seu producte i demostrant als clients la fiabilitat de les dades de predicció.

TEST MOTORS

És per aquest motiu que Test Motors està creixent any rere any en clients i facturació.

L’empresa obrirà una nova ampliació de capital per donar un impuls extra a aquest creixement i per potenciar un nou desenvolupament enfocat a l’ Industrial Internet of Things (IIoT).  A més, l’ampliació servirà per iniciar l’activitat a Alemanya, França, Països Baixos i Països del Golf.

Per tot això, els socis i inversors actuals augmentaran la seva aportació econòmica i es buscaran nous inversors.

Si ets inversor i et pot interessar el projecte, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).