L’empresa desenvolupa un tractament innovador per al mesotelioma maligne, un tipus de càncer

Barcelona, 12 de gener de 2016. Aromics, companyia destinada al desenvolupament de tractaments sanitaris, realitzarà un esdeveniment el proper dimecres 18 de gener per explicar i donar a conèixer el seu pla de negoci i la seva proposta de valor.

L’empresa està buscant inversors per poder seguir creixent. De moment ja han aconseguit una inversió de 95.000 €, que és aproximadament un 30% del que volen obtenir.

aromics

L’organització que va ser creada el 2005, és una empresa biotecnològica amb seu a Barcelona i dedicada a la investigació i desenvolupament de nous fàrmacs. Un dels productes més avançats de la seva cartera tecnològica és NAX035, un nou fàrmac potent i selectiu per al tractament del mesotelioma maligne, un càncer molt agressiu, orfe de tractaments efectius i directament relacionats amb l’exposició laboral a l’amiant. El fàrmac està finalitzant la fase preclínica regulatòria.

L’accés a la reunió és gratuït i està organitzat per Capitall Cell.

Carrer de Baldiri Reixac, 4

4-8 Carrer de Baldiri Reixac

Edificio Cluster I – Sala Cluster

08028 Barcelona

Per inscriure’s a l’acta:

https://www.eventbrite.com/e/meet-the-ceo-aromics-tickets-31021230335

Programa:

18.00 Benvinguda

18.10 L’amiant i la seva relació amb el càncer

18.20 El mesotelioma maligne: una malaltia òrfena.

18.30 Com el NAX035 pot ser la solució.

18.40 Pla de negoci i inversió.

19.00 Preguntes i respostes.

Si tens qualsevol dubte o comentari, comunica’t amb carla@capitalcell.net o amb Carme Plasencia a carme.plasencia@aromics.es.

Aromics ha obert una ronda de finançament en capital Cell i el proper dimecres 18 de gener, la Dra. Carme Plasencia, CEO de l’empresa, estarà disponible per parlar sobre el projecte i les oportunitats d’inversió.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).