Destaquen els cursos que es realitzaran dintre del programa Consolida’t i de l’Emprèn.

Barcelona, 11 de Gener de 2017. Un curs més, la Business Angels Network de Catalunya oferirà formació amb el propòsit de promoure l’emprenedoria i de potenciar el teixit empresarial. Per això col·laborarà amb institucions públiques i altres entitats per oferir el millor servei possible.

L’objectiu de BANC es ajudar als projectes emprenedors a trobar finançament, ja sigui a través d’inversors privats (business angels) o a través dels tràmits necessaris per obtenir préstecs participatius no bancaris. És per aquest motiu que la formació anirà destinada a emprenedors que desitgin millorar els seus coneixements sobre les opcions de finançament alternatiu i sobre com ha de ser el seu pla de negoci per tal d’atraure als millors inversors.

També s’oferirà formació per als inversors de la seva xarxa per tal de donar a conèixer les avantatges de la inversió participativa.

empren2

Com a programes més destacats trobem el Consolida’t  i l’Emprèn, que es duran a terme durant tot l’any. La pròpia xarxa anirà informant respecte les novetats en quant als programes formatius.

Sobre BANC

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).