Destaquen els cursos que es realitzaran dintre del programa Consolida’t i de l’Emprèn.

Barcelona, 11 de Gener de 2017. Un curs més, la Business Angels Network de Catalunya oferirà formació amb el propòsit de promoure l’emprenedoria i de potenciar el teixit empresarial. Per això col·laborarà amb institucions públiques i altres entitats per oferir el millor servei possible.

L’objectiu de Business Angels Network de Catalunya es ajudar als projectes emprenedors a trobar finançament, ja sigui a través d’inversors privats (business angels) o a través dels tràmits necessaris per obtenir préstecs participatius no bancaris. És per aquest motiu que la formació anirà destinada a emprenedors que desitgin millorar els seus coneixements sobre les opcions de finançament alternatiu i sobre com ha de ser el seu pla de negoci per tal d’atraure als millors inversors.

També s’oferirà formació per als inversors de la seva xarxa per tal de donar a conèixer les avantatges de la inversió participativa.

empren2

Com a programes més destacats trobem el Consolida’t  i l’Emprèn, que es duran a terme durant tot l’any. La pròpia xarxa anirà informant respecte les novetats en quant als programes formatius.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).