Business Angels Network de Catalunya, juntament amb 5 institucions i alguns fons d’inversió, expliquen als emprenedors les claus per trobar finançament

Barcelona, 15 de desembre de 2016. El passat dilluns dia 12, la Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) va participar a la taula rodona sobre inversió juntament amb altres entitats i fons d’inversió per explicar als emprenedors les claus per a trobar finançament.

L’esdeveniment va ser organitzat pel Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona, a l’edifici Eureka de la pròpia universitat, i va tenir com a objectiu informar als emprenedors sobre les diferents opcions que hi ha disponibles a l’hora de buscar finançament.

Van participar les següents entitats d’inversió:

  • Business Angels Network de Catalunya (Business Angel Network de Catalunya)
  • Bstart up
  • Up Catalonia
  • EsadeBan
  • Caixa Capital Risc
  • Capital Cell
  • MWCapital / Mventures

Cada entitat participant va explicar les condicions que ofereixen, i entre totes van ajudar als emprenedors assistents a saber com plantejar una operació d’inversió.

També van comentar quins són els aspectes que més valoren d’un projecte emprenedor i quins són els errors típics que cometen moltes d’aquestes startups.

 

uab1

 

En conclusió, els emprenedors assistents van poder gaudir dels consells de les diferents organitzacions d’inversió.

Podem afirmar que organitzacions com Business Angels Network de Catalunya busquen projectes escalables, que puguin créixer exponencialment, que aportin valor al consumidor i que comptin amb un molt bon equip professional. A més, és molt important que el projecte estigui constituït com a SL i que tingui un mínim de facturació. Per a trobar inversors privats (Business Angels), també és molt recomanable que l’empresa hagi obtingut un ENISA o un altre préstec tou sense avals prèviament, i és per això que Business Angels Network de Catalunya també ofereix la tramitació d’aquests tipus d’inversió.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).