La marca cervesera inspirada en la Costa Brava busca inversors a través del Crowdfunding

Barcelona, 15 de desembre de 2016. La nova marca cervesera inspirada en la Costa Brava busca inversors a través de Crowdcube. Si t’interessa formar part i ser soci d’aquesta empresa, ara pots fer-ho a través del següent enllaç, on hi trobaràs totes les condicions:

https://www.crowdcube.es/proyecto-crowdfunding/la-brava-beer-21020

La Brava:

L’empresa ofereix cerveses elaborades amb ingredients 100% naturals i amb un procés de fermentació tres vegades més llarg que el que utilitzen les grans marques del sector.

A més, la marca viu de forma passional tot el que envolta la Costa Brava, i proporciona un valor emocional molt important pel consumidor. Les campanyes de comunicació de l’empresa van ser tot un èxit i es van poder veure a molt mitjans.

lbrava

Actualment, la cervesa de La Brava Beer es pot comprar als supermercats Bonpreu i a les botigues Vinalium, i poc a poc segurament l’anirem veient a més superfícies.

L’empresa busca inversors per poder fer arribar la seva proposta de valor a més consumidors, i així poder créixer exponencialment.

 Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).