Canal: Blog Business Angels Network de Catalunya

La Brava Beer i Tradizionalia són dues marques amb altes expectatives de creixement en els propers anys

Barcelona, 14 de Desembre de 2016. El passat dilluns 12 de desembre, es va realitzar un petit fòrum a les instal·lacions de Business Angels Network de Catalunya.

Dues empreses del sector agroalimentari van presentar els seus projectes a dos inversors privats interessats pel sector.  El mini fòrum és va realitzar amb la finalitat de fomentar l’apropament entre els dos business angels i els emprenedors, amb l’objectiu de trobar finançament per propiciar el creixement dels projectes.

La primera empresa en exposar el projecte va ser La Brava Beer, una marca de cerveses que ja està present en alguns supermercats, bars i restaurants. Per exemple, la podem trobar a Bonpreu o a Vinalium.

La Brava, la cervesa inspirada en la Costa Brava, ofereix una producte elaborat amb ingredients 100% naturals i amb un procés de fermentació tres vegades més llarg que el que utilitzen les altres marques de gran consum. Això els hi permet elaborar una cervesa fresca, diferent i amb personalitat per oferir el sabor únic de la Costa Brava.

 

mini1
L’altre empresa que va exposar el seu projecte va ser Tradizionalia, que ofereixen pa, pastisseria i servei de càtering, amb un mètode d’elaboració artesanal, de qualitat i saludable. Ja compten amb varies locals propis o en format franquícia.

mini2

 
Els emprenedors van exposar els seus projectes amb l’objectiu de trobar finançament per créixer localment i internacionalment. La Brava Beer busca 375.000 € a través de business angels, mentre que Tradizionalia té unes necessitats de 150.000 €.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

 

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).