Programa: Catalunya Emprèn

Els emprenedors van poder entendre les diferents opcions de finançament alternatiu

Barcelona, 30 de Novembre de 2016. El passat dimarts 22 de novembre, es va dur a terme la segona sessió del programa Investment Readiness – Catalunya Emprèn. Els emprenedors assistents van poder aprendre les particularitats dels diferents mecanismes de finançament alternatiu.

e2

En Marc Vila, consultor de Business Angels Network de Catalunya, explicant l’ENISA

Els consultors de Business Angels Network de Catalunya van explicar el funcionament del SME i de l’ENISA, préstecs de finançament tous. També, vàrem disposar de la visita i experiència d’en Javier Matacás, analista de projectes de l’IFEM (Institut Català de Finances), i d’en Julián Vinué, director de Wayra Barcelona. Ens van explicar en quin tipus de projectes inverteixen cada entitat i les claus per desenvolupar una startup potent.

Per tant, els emprenedors assistents van poder veure un ventall de possibilitats a l’hora de trobar finançament alternatiu no bancari.

empren2

Sessió sobre préstecs participatius

 Per acabar, els emprenedors van poder practicar l’elevetor pitch amb l’objectiu de tenir-lo preparat per a la propera sessió, ja que l’hauran de presentar davant un grup de possibles inversors.

 

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).

Sobre el programa Catalunya-Emprèn

Catalunya Emprèn és un programa de la Generalitat de Catalunya que impulsa i promou actuacions públiques i privades de valor per a l’emprenedor, a les que dóna suport directe. La creació, el creixement i l’èxit de les noves empreses, així com el foment de l’emprenedoria, són els objectius principals que persegueix aquesta iniciativa.

logo_empren