La marca que millora la sostenibilitat de l’esport ha llançat una campanya a Crowdcube

Barcelona, 28 novembre de 2016.  L’empresa Marteen Sports World, creadora de la marca NZero, es dedica a produir ceres i resines ecològiques per millorar la pràctica esportiva.  Actualment, l’empresa està buscant inversors a través de Crowdfunding.

Qualsevol persona que vulgui esdevenir part de la empresa, pot fer-ho a partir de 50 euros accedint a Crowdcube, al següent enllaç:

https://www.crowdcube.es/proyecto-crowdfunding/marteen-sports-world-20998

nzero1

Ja hi ha hagut varies persones que han invertit en el projecte i que s’han interessat pel sector. L’objectiu de l’empresa és poder arribar a expandir la pràctica sostenible de l’esport.

 nzero

  

Sobre Marteen Sports World

Marteen Sports World és una empresa dedicada a millorar el rendiment i la pràctica esportiva, desenvolupant noves ceres i resines amb components 100% sostenibles. Volem ajudar-te a assolir els teus reptes, al fet que arribis més amunt, més lluny … però sempre gaudint al màxim de l’esport i protegint la teva pròpia salut i la del medi ambient.

Sobre BANC 

BANC, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). BANC està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).