L’esdeveniment iniciat per Odder  i el Cercle Cecot de Joves Empresaris (CCJE) va tenir lloc a Sant Cugat del Vallès el passat 18 de novembre.

Barcelona, 21 de novembre de 2016. Un centenar de persones vinculades amb el món financer, entre els quals es trobaven business angels, gestors de capital risc i responsables de programes d’acceleració de grans empreses, van  presenciar l’esdeveniment per conèixer les 14 startups de joves emprenedors seleccionades.

L’objectiu d’aquests emprenedors era trobar finançament i mentoratge per impulsar els seus respectius projectes. Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya)  va formar part del jurat a l’hora de  decidir els guanyadors, que van ser guardonats a través de programes de seguiment i consolidació de negoci, o quotes d’ingrés a les respectives institucions presents.

odder

Font: Odder

La jornada va comptar amb la presència de representants de les administracions del Vallès i un espai on el networking entre inversors i emprenedors va ser el protagonista.

BANC té un paper actiu en el foment de l’emprenedoria entenent que avui en dia es més necessari que mai donar veu a projectes innovadors i de valor afegit.

Sobre Business Angels Network de Catalunya

Business Angels Network de Catalunya, primera xarxa catalana de Business Angels, va néixer com a iniciativa de la patronal CECOT i de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya (AUTOOCUPACIO) amb el suport de l’Institut Català de Finances (ICF). Business Angels Network de Catalunya està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP), es membre de la Asociación Española de Redes de Business Angels (AEBAN), de l’ European Business Angels Network i es membre promotor d’Espanya de la Global Business Angels Network (GBAN).