img_0038Albert Colomer, com a representant de la EBAN, ha participat amb tres ponències orientades a les tendències globals d’inversió.

La passada setmana va tenir lloc a Vancouver, la Cimera Nacional de Business Angels 2016. L’esdeveniment va congregar més de 400 inversors i líders del sector de la inversió privada de tota Amèrica del Nord i la resta del món.

EBAN ha tingut una presència activa en la cimera a través d’Albert Colomer, membre de la seva junta directiva i fundador de Business Angels Network Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). Colomer va presentar la EBAN davant els més de 150 assistents procedents de 50 països que han invertit 6,1 mil milions de € (en 2015), en empreses de nova creació. Albert Colomer també va donar 3 conferències magistrals: “Àngel Global Building Networks, Iniciatives”, “Reptes i Solucions per a la Construcció de companyies globals” i “Àngel Global Trends Investment”, els dies 4, 5 i 6 d’octubre respectivament.

Segons Albert Colomer, la inversió àngel és un ingredient fonamental per al suport a noves empreses en fase inicial i per ajudar-les al seu ràpid creixement. Citant al Sr. Colomer “cal tenir molt en compte els Business Angels per finançar empreses i ampliar la seva escalabilitat a nivell mundial, després que hagin aprofitat els seus FFF, incubadores, acceleradors i programes governamentals que proporcionen un suport inicial als nous emprenedors. S’espera dels Business Angels i Capital Risc una clara generació de valor i enfocament a la globalització d’aquestes companyies “

naco-summit

L’esdeveniment va reunir més de 400 assistents, principals inversors, acceleradores, emprenedors, influents representants del món de la política i altres participants de l’ecosistema incitant-los a treballar en xarxa, compartir idees, millors pràctiques i construir aliances duradores per donar suport al creixement i la professionalització de la comunitat mundial de la inversió en empreses de nova creació.

En l’esdeveniment de 3 dies, els assistents han tingut l’oportunitat de desenvolupar relacions duradores que condueixen a la sindicació i a la millora de l’accés a flux de projectes, descobrir les millors pràctiques que faciliten l’èxit dels inversors, obtenir informació sobre els problemes més apressants que afecten els Business Angels avui, obtenir accés d’hora a les noves tendències que donaran forma a la inversió Angel en els propers anys i aprofundir el coneixement en els tallers organitzats.

Font: Business Angels Network de Catalunya

Logo BAWeek 2015