img_0038Albert Colomer, com a representant de la EBAN, ha participat amb tres ponències orientades a les tendències globals d’inversió.

La passada setmana va tenir lloc a Vancouver, la Cimera Nacional de Business Angels 2016. L’esdeveniment va congregar més de 400 inversors i líders del sector de la inversió privada de tota Amèrica del Nord i la resta del món.

EBAN ha tingut una presència activa en la cimera a través d’Albert Colomer, membre de la seva junta directiva i fundador de Business Angels Network Catalunya (BANC). Colomer va presentar la EBAN davant els més de 150 assistents procedents de 50 països que han invertit 6,1 mil milions de € (en 2015), en empreses de nova creació. Albert Colomer també va donar 3 conferències magistrals: “Àngel Global Building Networks, Iniciatives”, “Reptes i Solucions per a la Construcció de companyies globals” i “Àngel Global Trends Investment”, els dies 4, 5 i 6 d’octubre respectivament.

Segons Albert Colomer, la inversió àngel és un ingredient fonamental per al suport a noves empreses en fase inicial i per ajudar-les al seu ràpid creixement. Citant al Sr. Colomer “cal tenir molt en compte els Business Angels per finançar empreses i ampliar la seva escalabilitat a nivell mundial, després que hagin aprofitat els seus FFF, incubadores, acceleradors i programes governamentals que proporcionen un suport inicial als nous emprenedors. S’espera dels Business Angels i Capital Risc una clara generació de valor i enfocament a la globalització d’aquestes companyies “

naco-summit

L’esdeveniment va reunir més de 400 assistents, principals inversors, acceleradores, emprenedors, influents representants del món de la política i altres participants de l’ecosistema incitant-los a treballar en xarxa, compartir idees, millors pràctiques i construir aliances duradores per donar suport al creixement i la professionalització de la comunitat mundial de la inversió en empreses de nova creació.

En l’esdeveniment de 3 dies, els assistents han tingut l’oportunitat de desenvolupar relacions duradores que condueixen a la sindicació i a la millora de l’accés a flux de projectes, descobrir les millors pràctiques que faciliten l’èxit dels inversors, obtenir informació sobre els problemes més apressants que afecten els Business Angels avui, obtenir accés d’hora a les noves tendències que donaran forma a la inversió Angel en els propers anys i aprofundir el coneixement en els tallers organitzats.

Font: BANC

Logo BAWeek 2015