banner-ir-empren-2016_1a-form

Business Angels Network de Catalunya, en el marc del Programa CATALUNYA EMPRÈN promogut pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, va celebrar ahir, dia 27 de setembre, la 1ª sessió de la formació INVESTMENT READINESS PER A EMPRENEDORS.

20160927_2

La sessió va comptar amb l’assistència d’una vintena d’emprenedors que cerquen finançament i mentoratge per tirar endavant els seus projectes empresarials. De la mà del coordinador de Business Angels Network de Catalunya, Àlex d’Espona, i de l’analista de projectes de la xarxa, Marc Vila, van conèixer el mercat de la inversió privada i com funciona l’ecosistema emprenedor.

La formació que va arrencar ahir, comptarà amb una segona sessió formativa on s’assessorarà als emprenedors sobre com preparar un elevator pitch, i conclourà amb una tercera sessió pràctica on els emprenedors tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes davant d’un pool d’inversors.

20160927

Business Angels Network de Catalunya, és entitat integrada a la Xarxa Catalunya Emprèn, i al igual que en anys anteriors duu a terme diferents accions i activitats dirigides a donar suport i assessorament als emprenedors.

El proper mes de novembre tindrà lloc una nova formació, per atendre les peticions de participació que en aquesta edició s’han hagut de quedar fora. Aquestes accions formatives compten amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del FSE.

Font: Business Angels Network de Catalunya

Logo BAWeek 2015