2016-jornades-idea-igualadaEls propers dies 06 i 07 d’octubre tindran lloc a Igualada les Jornades IDEA 2016, una trobada de dos dies que posarà en contacte professionals del disseny amb industrials i promotors/inversors. Aquesta segona edició de IDEA, gira entorn a dues activitats: el Ptichings i els Workshops.

Els Pitchings són presentacions en petit format per part de dissenyadors de diferents àmbtis dirigits a empresaris i industrials, en un espai de temps de 40 minuts. L’exposició davant un grup reduït de públic facilitarà l’intercanvi i la comunicació entre ambdues parts.

D’altra banda, els Workshops són sessions de treball dirigits a dissenyadors i/o estudiants que participaran en un projecte real proposat per una empresa determinada. Es realitzen 3 workshops entorn al motor, la pell i el metall.

Més informació