2016_Fòrum ACCIÓLes empreses que han participat a les darreres sis edicions del Fòrum han aixecat prop de 150M€ d’inversors privats i de fons de capital risc

El passat 14 de juliol es va celebrar a l’Auditori AXA el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya, el Fòrum d’Inversión d’ACCIÓ. En total han estat 21 projectes finalistes, 24 inversors en el jurat i s’han aconseguit unes 450 reunions de networking. Va ser una trobada magnífica, distesa i sens dubte una gran oportunitat per fomentar les relacions i impulsar l’ecosistema tecnològic i científic de Catalunya.

Albert Colomer director de Business Angels Network de Catalunya com a jurat de l’esdeveniment ha destacat: “el Fòrum és un esdeveniment ja consolidat a Catalunya”. Un dels fets que ho demostren és que les empreses que han participat a les darreres sis edicions del Fòrum han aixecat prop de 150M€ d’inversors privats i de ons de capital risc.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha inaugurat el Fòrum d’Inversió i ha destacat també durant la seva intervenció que “Hi ha molts elements que fan de de Catalunya un punt important al món de l’ecosistema emprenedor”. En aquest sentit, ha afegit que “el finançament alternatiu ha crescut a Catalunya, que al 2015 va rebre més de 300 milions d’euros en capital risc”.

Font: Business Angels Network de Catalunya