20160.05_AC__Silicon ValleyAlbert Colomer, director de Business Angels Network de Catalunya, ha representat la European Business Angels Network i ha participat com a membre del jurat del Concurs GES + Pitch.

Business Angels Network de Catalunya, ABAN i MBAN han organitzat una recepció exclusiva dirigida per David Rose, Business Angel i fundador de New York Angels.

La setmana passada tots els ulls van estar posats a Silicon Valley, on més de 1.000 empresaris i inversors es van reunir en una cimera encapçalada pel president de EUA, Barack Obama, i organitzada per la GEN, una xarxa centrada a ajudar els emprenedors i el seu ecosistema en 160 països.

EBAN (European Business Angel Network), ABAN (African Business Angel Network) i MBAN (Middle East Business Angel Network) han participat en la 7a Cimera Global d’Emprenedoria a Palo Alto, Silicon Valley, organitzada pel Departament d’Estat dels Estats Units i la Global Entrepreneurship Network-GEN.

Les organitzacions han estat representades per Albert Colomer, board member de l’EBAN i director de Business Angels Network de Catalunya (la primera xarxa de Business Angels d’Espanya), David van Dijk, director general d’ABAN i Ana Barjasic directora de projectes de la Comissió Europea de la EBAN. Per part del departament d’Estat dels Estats Units, s’ha comptat amb la presència del president Barack Obama com a moderador i John Kerry, juntament amb altres personalitats remarcables del món de l’emprenedoria com Mark Zuckerberg fundador de Facebook o Sundar Pichai CEO de Google.

Colomer, en representació de la EBAN, ha participat en el jurat del Concurs GES + Pitch, així com el panell sobre el creixement d’Àfrica: “l’esperit empresarial i inversió – Xarxes  per propulsar el continent.”

EBAN també ha convidat els tres finalistes del concurs GES + Pitch (Siam Organic, Sesame Enble, ListenMi) a la pròxima EBAN Winter University a Zagreb, Croàcia (28-30 de novembre) per compartir les seves experiències i inspirar als seus col·legues emprenedors europeus. Com a socis del GEN (Xarxa Global d’Emprenedoria), EBAN / ABAN / MBAN han organitzat una recepció exclusiva dirigida per David Rose, Business Angel i fundador de New York Angels i Jonathan Ortmans, president del GEN.

“GES 2016 ha esdevingut veritablement un esdeveniment de classe mundial, combinant tres dies de deliberacions dels responsables polítics amb el sector privat en la capacitació de la iniciativa empresarial a tot el món i les seves implicacions en la societat. Aquesta edició del Congrés ha estat una combinació única d’oradors excel·lents i continguts interessants, recolzada per una capacitat organitzativa de primera”, ha declarat Albert Colomer, director de Business Angels Network de Catalunya.

Font: Business Angels Network de Catalunya