Fòrum ACCIÓ 2016

El proper 14 de juliol tindrà lloc a Barcelona, a l’Auditori AXA de l’Av. Diagonal 547, el XXI Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ.

A l’edició d’enguany s’han presentat més de 100 projectes candidats, 50 d’aquests projectes formaran  part del Catàleg d’Empreses del 2016, que es publicarà el dia del Fòrum.

D’entre aquests, s’han seleccionat els 21 millors projectes que seran presentats, amb elevator pitchs d’un minut, el proper 14 de juliol al Fòrum d’Inversió. Els projectes s’estructuren en tres categories: ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies.

El públic podrà votar i escollirà 9 finalistes que hauran de respondre a les preguntes dels inversors i demostrar el gran potencial de negoci de les seves propostes.

A més està prevista la celebració de 450 reunions de networking entre inversors i emprenedors assistents. Fins el dia 12 de juliol les persones interessades poden confirmar la seva inscripció i  planificar la seva agenda de reunions.

El Premi Fòrum d’Inversió es lliurarà al projecte amb més potencial d’innovació i internacionalització dels nou finalistes, consisteix en una bossa d’hores d’assessorament per part d’una Oficina Exterior d’ACCIÓ, una agenda comercial i la possibilitat de disposar d’un espai de treball durant sis mesos.

En el marc del Fòrum també es lliurarà el IV Premi de reconeixement a la trajectòria emprenedora.

Més informació

Font: ACCIÓ