Foto Conf7La setmana passada es va celebrar a Barcelona la sisena edició del Saló Bizbarcelona by Barcelona Activa, en aquesta edició, s’han registrat 13.890 visitants, un 12% més que el 2015.

Els primers resultats del saló recullen més de 2.000 contactes entre emprenedors i representants d’una trentena d’entitats inversores al Mercat de finançament; 620 entrevistes entre pimes interessades a exportar i experts en internacionalització de la Cambra de Barcelona i CaixaBank; 532 sessions personalitzades d’assessorament en emprenedoria, empreses i economia social; més d’un miler de contactes en l’Speed Dating, prop de 200 trobades en l’àrea Reempresa i més de 1.500 missatges al Mur.

Aquest any Bizbarcelona ha comptat amb un total de 200 conferències, 366 ponents, 25 activitats de networking i 85 expositors.

Business Angels Network de Catalunya, com a entitat que forma part de la Bizcommunity, ha col·laborat aportant continguts i participant a diverses activitats durant els dos dies del saló. Una desena d’inversors de Business Angels Network de Catalunya van participar al Mercat del Finançament en un speed dating de projectes.

L’Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya, va participar a la taula debat, organitzada per ACCIÓ: “Les Xarxes d’inversors privats: què tenen a dir els inversors als emprenedors” i Marc Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, va formar part del jurat que va valorar les propostes dels estudiants al Fòrum d’Iniciatives Universitàries, impulsada per la Xarxa d’Emprenedoria Universitària amb la que el nostre consultor de projectes, Marc Vila, ha col·laborat en diverses ocasions.

Així mateix cal destacar la bona acceptació que va tenir la conferència que amb el títol: “Necessites un ‘business angel’ per al teu projecte empresarial?“ va oferir Josep Franch, consultor de Business Angels Network de Catalunya. Davant d’un auditori ple, els més de 200 assistents van valorar molt positivament la informació, sobre alternatives de finançament i orientació als emprenedors en la cerca d’inversió, que el Josep els hi va oferir.

Al llarg d’aquests dos dies del Saló Bizbarcelona, Business Angels Network de Catalunya ha estat en contacte i assessorat a més de 65 projectes empresarials, ajudant-los en la cerca de finançament a través de la inversió privada.

Font: Business Angels Network de Catalunya