Foto Board

EBAN Board 2016-2018

Reescollida com a Presidenta, Candace Johnson i els nous membres del Board de la EBAN en el Congrés anual de l’entitat a Porto.

Ahir 26 i avui 27 de maig ha tingut lloc a Porto el Congrés anual de la EBAN, la xarxa Europea de business angels. Més de 350 agents europeus o entitats vinculades amb els inversors privats s’han trobat un any més per debatre les noves tendències del sector dels business angels a Europa. En el marc del Congrés d’enguany ha tingut lloc la celebració de la General Assembly, on s’ha dut a terme l’elecció del President i els nous membres del Board de l’organització pels anys 2016-2018.

A les eleccions de la EBAN, Candace Johnson, Presidenta de Sophia Business Angels (França), ha estat reelegida com a Presidenta. Al mateix acte, l’Albert Colomer, Director de la xarxa de Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya),  ha estat reelegit com a membre del Board de l’associació, per dos anys més.

Eban Congres 2016

Banc, té una presència activa a l’edició d’enguany. Avui, segon dia del Congrés, l’Albert Colomer moderarà el panel sobre la intercomunicació i inversió conjunta dels diversos players del mercat: business angels, family office i private equity. En el panel participaran distingides personalitats del món de la inversió europea com: Michal Cieminski, EBAN Board Member, Roberto Branco, president de Beta Capital i João Koehler, de Sharktank.

Font: Business Angels Network de Catalunya