Logos HandsonTV

El passat 19 de novembre es va celebrar a Barcelona l’edició espanyola del  HandsOn Startup Tour – Europe 2015. Business Angels Network de Catalunya en representació de l’associació europea de xarxes de business angels, EBAN, ha format part del jurat encarregat de valorar a les startups participants.

Aquest esdeveniment europeu va començar el passat dia 5 de setembre i al llarg de tres mesos s’ha celebrat a les ciutats europees de Berlín, Amsterdam, Copenhaguen, París, Estocolm, Cascais i Londres, finalitzant el tour amb la sessió de Barcelona.

A cadascuna d’aquestes ciutats, 8 innovadores startups prèviament seleccionades, han tingut l’ocasió de presentar el seu projecte empresarial davant d’un jurat d’experts, que han seleccionat als dos finalistes de cada país que han participat a la final europea.

17

El passat  26 de novembre es va celebrar la final a Paris, 2 empreses espanyoles (Signaturit i TutoToons) han  aconseguit el premi final: el proper mes de febrer gaudiran d’un viatge d’ una setmana a Silicon Valley.

 

Font: Business Angels Network de Catalunya