Logo BAWeek 2015

L’edició 2015 de la BUSINESS ANGELS WEEK ha comptat amb l’organització de 255 actes a 28 països

 Albert Colomer, director de Business Angels Network de Catalunya, ha participat en un workshop sobre fons de co-inversió amb el FEI

Aquesta setmana té lloc la tercera edició de la BUSINESS ANGELS WEEK 2015, iniciativa que recull tots els esdeveniments relacionats amb el món de la inversió privada organitzats per entitats d’Europa (EBAN), Orient Mitjà (MBAN) i Àfrica (ABAN), i que a l’edició d’enguany ha comptat amb una xifra rècord de participació de 255 esdeveniments a 28 països. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de donar visibilitat, a nivell mundial, a tots els actes i activitats que organitzen les diferents entitats per conscienciar sobre la importància del sector de la inversió privada en el desenvolupament de l’economia mundial.

Aquesta iniciativa de l’EBAN ha estat recolzada per la Comissió Europea. De fet, l’edició 2014 va ser inaugurada pel President, Sr. José Manuel Barroso.

La BUSINESS ANGELS WEEK s’ha posat en marxa amb el suport i col·laboració de la GLOBAL BUSINESS ANGELS NETWORK, la comunitat global de xarxes de business angels i organitzacions, coordinades per la GLOBAL ENTREPRENEURSHIP NETWORK, Inc. (GEN). GBAN està integrada per una única entitat representativa de les xarxes de business angels de cada país, paper que en el cas d’Espanya assumeix Business Angels Network de Catalunya, Business Angels Network de Catalunya, com entitat pionera de les xarxes d’inversors privats al nostre país.

2

L’inici de la BUSINESS ANGELS WEEK ha coincidit aquest any amb l’obertura de la 14th EBAN WINTER UNIVERSITY, trobada anual de referència del sector, celebrada en aquesta ocasió a Copenhage. Aquest esdeveniment reuneix a representants de tots els sectors de la inversió privada a nivell europeu. Business Angels Network de Catalunya ha estat representat per l’Albert Colomer, Director de Business Angels Network de Catalunya i membre del Board de l’EBAN, que va participar a un workshop sobre fons de co-inversió amb business angels.

Font: Business Angels Network de Catalunya