WU 2015Des d’ahir 16 de novembre i fins el proper dimecres dia 18 tindrà lloc a Copenhage la 14th EBAN WINTER UNIVERSITY.

Organitzada per Business Angel Copenhagen, BAC, i Creative Business Cup l’edició d’aquest any també acollirà la 4th Creative Business Cup, l’esdeveniment internacional per a noves empreses de la indústria creativa, amb la participació de projectes de més de 50 països.

A l’edició d’enguany s’espera l’assistència de més de  700 participants entre inversors, emprenedors, investigadors, responsables polítics del sector privat i públic, així com representants de fons de capital risc, xarxes de business angels i acceleradores de negocis.

Logo BAWeek 2015

L’edició d’enguany amb el títol, “Reach for the Stars: The First Global Summit on Venture Finance and Innovation in Science, Space, Technology and the Creative Industries” inclou diferents taules de treball i conferències amb ponents de primer nivell de tot el món. Representants de tots els sectors que oferiran els últims coneixements i informacions sobre les tendències en relació amb el mercat europeu de la inversió. Els experts compartiran les seves experiències i casos d’èxit d’inversió en startups.

Albert Colomer, Director de BANC i membre del Board de l’EBAN, participarà al workshop que se celebrarà el dia 18 sobre els fons de coinversió, juntament amb Ari Korhonen, Vicepresident de l’EBAN, Michal Cieminski, EBAN Board, Carsten Just i Kriss Spulis de l’EIF.

Més informació aquí

Font: BANC