logo BancEl passat dimecres 11 de novembre, Business Angels Network de Catalunya va organitzar una presentació de projectes davant d’inversors adscrits a la xarxa interessats en el  sector Industrial.

L’acte va tenir lloc a les oficines de Business Angels Network de Catalunya a Barcelona i es van presentar dos innovadors projectes del sector: Marvelmat i Heptamodels.

Ambdues empreses han superat una primera validació de mercat, ja que han obtingut facturacions tant a nivell nacional, com internacional.

Aquesta trobada forma part del conjunt de presentacions de projectes  que organitza l’entitat cada 15 dies de diversos sectors.

Amb aquest format, Mini-Fòrum, Business Angels Network de Catalunya permet una gestió més personalitzada i un contacte més directe entre inversor i emprenedor.

Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), la primera xarxa d’inversió privada posada en marxa a l’estat espanyol, posa en contacte a business angels amb projectes emprenedors que busquen finançament.