Aquest final d’agost s’ha dut a terme una nova incorporació a l’equip de BANC. En Marc Vila Dorca passarà a ser el nou consultor de projectes de BANC, ocupant el lloc de la Laura Vila Cabiró.

La contribució de la Laura Vila en aquets darrers anys ha estat immillorable; durant la seva etapa, la Laura Vila ha contribuït activament a aconseguir al voltant de 5.000.000 € per a més de 30 projectes empresarials, a més a més de treballar activament en la difusió de BANC i de l’activitat dels Business Angels tant a nivell estatal com internacional. D’aquesta manera volem agrair la gran professionalitat que ha demostrat durant els 4 anys que ens ha acompanyat i desitjar-li tota la sort del món en la seva nova etapa.

D’altra banda, volem donar la benvinguda a en Marc Vila Dorca. En Marc es graduat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, durant la seva vida professional ha treballat com a consultor/assessor a Catalunya i fora, de la seva experiència internacional destaca un projecte d’emprenedoria a Perú i tasques d’assessor financer a una gran banca mexicana.

Fotos consultors

Nou consultor de BANC Marc Vila Dorca  i l’antiga consultora Laura Vila Cabiró.