Bizbarcelona 2015

Avui s’inaugura la cinquena edició del saló Bizbarcelona by Barcelona Activa, que se celebrarà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona els dies 1 i 2 de juliol.

Bizbarcelona comptarà amb dues àrees diferenciades: Bizemprèn, dirigida a emprenedors i Bizpimes per a empreses. Els assistents al saló trobaran una àmplia oferta d’activitats: 150 conferències, participació de 220 ponents, 26 activitats de networking, un mercat del finançament i un altra de treball.

Business Angels Network de Catalunya com a entitat que forma part de la Bizcommunity,  que aplega 103 entitats que col·laboren aportant contingut a l’esdeveniment, participarà a diferents activitats.

Participarà a l’espai d’assessorament del Bizemprèn, per donar resposta a les necessitats i dubtes sobre temes de finançament als emprenedors.

Demà dia 2 a les 12h., l’Àlex d’Espona, coordinador de Business Angels Network de Catalunya, participarà a la taula rodona organitzada per ACCIÓ i que amb el títol “Les xarxes d’inversors privats t’aconsellen” comptarà amb la participació de representants de diverses xarxes de business angels catalanes.

Business Angels Network de Catalunya també tindrà una activa participació al Mercat del Finançament. Durant el mati del dia 1 de juliol, les empreses prèviament seleccionades, presentaran les seves propostes d’inversió en un speed dating amb business angels i xarxes d’inversors.

El saló Bizbarcelona by Barcelona Activa està promogut per diverses entitats, com l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Cataluña, entre d’altres.