Enisa                         

Què és i què ofereix ENISA?

ENISA és una empresa pública que depèn del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Des de 1982, participa activament en el finançament de projectes empresarials viables i innovadors.

Des de la seva creació, ENISA ha concedit 3.700 préstecs per un import total de gairebé 630 milions d’euros. Al 2014 es van aprovar 541 operacions per valor de 64 milions d’euros.

Les línies del 2015 d’ENISA ja estan disponibles. Per aquest exercici es destinaran 98M€ de finançament sense avals per pimes i emprenedors, amb imports entre 25.000€ i 1.500.000€.

Quines línies de finançament d’ENISA hi ha?

  •  Línia ENISA Joves Emprenedors

Dirigida a dotar de finançament a pimes de menys de 2 anys de constitució, creades per emprenedors de fins a 40 anys.

El préstec d’aquesta línia té un interès del Euríbor + 3,25% en el primer tram. Al segon tram hi ha un interès variable en funció de la rendibilitat financera de l’empresa, amb un límit establert d’acord amb el rating de l’operació fins a un màxim del 6,0%. Disposa d’un venciment de 4 anys amb 1 any de carència sense avals.

  •  Línia ENISA Emprenedors

Dirigida a recolzar financerament a pimes de menys de 2 anys de constitució, promogudes per emprenedors sense límit d’edat.

El préstec d’aquesta línia té un interès del Euríbor + 3,75% en el primer tram. Al segon tram disposa d’interès variable en funció de la rendibilitat financera de l’empresa, amb un límit màxim establert d’acord amb el rating de l’operació fins a un 8,0%. Disposa d’un venciment de 6 anys amb 2 anys de carència sense avals.

  •   Línia ENISA Competitivitat

Dirigida a finançar projectes empresarials enfocats a l’expansió i millora competitiva.

El préstec d’aquesta línia té un interès del Euríbor + 3,75% en el primer tram. Al segon tram disposa d’un interès variable en funció de la rendibilitat financera de l’empresa, amb un límit màxim establert d’acord amb el rating de l’operació fins al de 8,0%. Disposa d’un venciment màxim de 9 anys amb 7 anys de carència sense avals.

 

Que he de fer si estic interessat?

 

Des de BANC, Business Angels Network de Catalunya, t’assessorarem i t’ajudarem a preparar una proposta per ENISA. Portem més de 2M€ aconseguits! Pots veure-ho a la nostra web.

Si estàs interessat, posa’t en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a info@bancat.com indicant com a assumpte “ENISA BANC ” i ens posarem en contacte amb tu.

logo_Enisa