logo BancL’objectiu del premi és proporcionar finançament per a les empreses en fase inicial establertes per joves emprenedors menors de 30 anys.

L’import de l’ajuda econòmica és de 5.000 a 20.000€.

Altre tipus de recolzament: accés a l’assessorament d’un professional d’inversions CVC i possibilitat de beneficiar-se de la red CVC per un mínim d’un any.

Criteris d’elegibilitat:

  1. Edat del sol·licitant: menys de 30 anys. També podran ser elegibles projectes liderats per persones majors d’aquesta edat que tinguin per propòsit social ajudar a joves menors de 30 anys.
  2. País de residència: Espanya
  3. Referències: el projecte ha d’estar avalat per algun dels socis locals de CVC a Espanya, en aquest cas, Fundació Tomillo o algun membre de la xarxa Youth Business Spain
  4. Temps de recorregut del negoci: menys de 2 anys
  5. Sector:  qualsevol tipus d’activitat.
  6. Altres finançadors: no haver estat premiat per cap altra entitat. Havent comptar amb un % mínim d’inversió pròpia, podent aquesta haver estat aconseguida mitjançant família, amics, organismes de caritat,…

Els finalistes seran convidats a presentar el seu projecte davant un jurat compost per executius de CVC i membres de les entitats socials convocants.

  • Termini de sol·licitud: fins el 29 de maig de 2015
  • Termini de resolució: abans del 30 de juny

Més informació i inscripcions aquí