logo BancBusiness Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) celebra la Junta Directiva anual a les oficines del 22@ de Barcelona.

La xarxa de Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) es va reunir divendres a les seves oficines del districte 22@ de Barcelona per celebrar la Junta Directiva anual de l’organització. A la trobada, s’hi van reunir membres de les entitats fundadores de la xarxa, entitats vinculades i els gestors de Business Angels Network de Catalunya per presentar els resultats de l’exercici 2014 i proposar els objectius del 2015.

L’activitat de la xarxa Business Angels Network de Catalunya l’any 2014 va constar, entre d’altres, amb la participació de 11 dels seus business angels en 5 operacions d’inversió. El volum total invertit en les 5 start-ups va ser de 810.000€, amb un import mig per projecte de 162.000€. Entre les start-ups hi trobem empreses com la barcelonina BILLAGE, una plataforma online que facilita la gestió integral de comerços, autònoms o microempreses; la igualadina SAYFIT, divulgadora de coneixements i marketplace del sector de la corseteria professional; o la manresana MANREMYC, que desenvolupa productes naturals probiòtics per prevenir la tuberculosi i que ha fet una segona ronda de capital.

DSC07622Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), xarxa creada el 2002 i pionera de business angels a Espanya, posa en contacte a emprenedors que busquen finançament amb inversors privats. Des dels seus inicis fins a finals del 2014 ha tancat 46 operacions d’inversió, amb un volum d’inversió de 6.61M€, amb un augment del 14% respecte l’any anterior i generat uns 92 llocs de treball directe amb un 12% més de llocs de treball que l’any anterior.

Font: Business Angels Network de Catalunya