2015_NovumEn el marc del NOVUM 2015, El Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona, que se celebrarà dels dies 14 al 30 d’abril, tindrà lloc demà dimecres la jornada EMPRENDRE DES DE LA UNIVERSITAT.

Aquesta jornada vol reunir i escoltar els diferents actors de l’emprenedoria, donar visibilitat i veu a la percepció i experiència que tenen els joves sobre l’estat de l’emprenedoria a les universitats catalanes.

Al llarg de la jornada es tractaran, a través de diverses taules rodones, diferents temes com, la situació de l’emprenedoria a les universitats de Catalunya, les oportunitats d’emprendre que s’ofereixen als joves i els sector on poden emprendre, així com l’exposició de cinc casos d’èxit d’emprenedoria sorgida des de les universitats.

Com a cloenda de la jornada se celebrarà una taula rodona que amb el títol Recursos i finançament al campus, vol donar resposta als emprenedors en temes clau per posar en marxa els seus projectes, de quina manera poden ajudar-los les acceleradores i els inversors privats a consolidar el seu projecte.

Entre els diversos participants en aquesta taula rodona, es troba la Laura Vila, analista de projectes de Business Angels Network de Catalunya, que juntament amb altres representants de xarxes de business angels, acceleradores i entitats ajudaran a fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària.

Programa i inscripcions