logo_thinkup_culture   logo accme 2014-2015

Els propers dies 4, 5 i 6 de febrer se celebrarà a Palma de Mallorca la I Trobada sobre Mecenatge en Indústries Culturals i Creatives, Think up Culture!

Durant tres dies es duran a terme tallers, conferències i ponències que portaran a agents internacionals en l’àmbit del finançament de les ICC, a més de mentorar a creatius i donar-los les eines per crear models de negoci i finançament necessaris per dur endavant els seus projectes.

El proper divendres 6 de febrer, Àlex d’Espona, coordinador de BANC, juntament amb Axel Bauer, business angel i inversor privat, participarà a la taula rodona que amb el títol “La unió fa la força: inversors” tractarà sobre models d’inversió , casos d’èxit i què busca un inversor a l’hora d’invertir en un projecte empresarial. Moderarà la sessió Miguel Piñol, consultor sènior d’estratègia empresarial i management Openplus.

BANC, ha posat en marxa una nova edició del programa ACCME, que amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, col·labora i participa en l’organització de diferents esdeveniments amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria en el sector cultural i creatiu.

Més informació i inscripcions aquí

Fuente: Think Up Culture