logo catalunya emprèn   Logo FSE  Logo Generalitat

 

BANC, com a entitat integrada a la Xarxa Catalunya Emprèn, donarà suport i assessorament durant aquest any 2015 als emprenedors que volen fer realitat el seu projecte empresarial, així com a aquells que ja han creat la seva empresa però necessiten assessorament per consolidar-la.

Business Angels Network de Catalunya, al igual que en anys anteriors, durà a terme diferents accions dirigides a emprenedors. Al llarg de l’any realitzarem dues accions formatives, que estan previstes que es realitzin durant els mesos de febrer i setembre. Aquestes formacions conclouran amb una presentació dels projectes participants a inversors interessats en conèixer noves propostes d’inversió.

Als emprenedors que ho necessitin es donarà suport i assessorament de forma individual, tant en la revisió i assessorament del seu pla d’empresa, com informació i assessorament personalitzat en la recerca de finançament, segons les necessitats i estat del seu projecte.

La Xarxa Emprèn és una xarxa publico-privada d’entitats que, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presten serveis d’acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya durant els tres primers anys de vida del negoci.

La Xarxa Emprèn dona suport als emprenedors d’arreu del país, amb més de 150 entitats i 500 tècnics localitzats a diferents punts de Catalunya.

Des de l’any 2013 més de 35.000 persones han estat usuaris del servei i les entitats de la Xarxa han donat suport a la creació de més de 4.500 empreses.

Font: Business Angels Network de Catalunya