Banner IR ACCME 2014-15Business Angels Network de Catalunya amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte posa en marxa una nova edició del programa ACCME, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor en les indústries culturals com a font d’ocupació, creixement econòmic i desenvolupament social.

15 projectes del sector de les Indústries Culturals i Creatives, tindran l’oportunitat de participar en un procés formatiu “Investment Readiness” amb l’objectiu d’atraure finançament privat. El programa consta de 6 sessions que començaran el proper 3 de febrer i finalitzaran el dia 19 de febrer, en aquesta última sessió els emprenedors participants presentaran el seu projecte davant d’un pool d’inversors.

D’aquests 15 projectes, 5 candidats tindran l’oportunitat de participar en un Fòrum d’Inversió, davant una audiència de Business Angels Culturals.

Reserva la teva plaça!!!

Envian’s el formulari d’inscripció a info@bancat.com

Què és ACCME?

IR ACCME 2014-2015 CALENDARI DE SESSIONS