articleDes del 4 de desembre de 2014 fins a les 23:59 hrs. de l’1 de març 2015 està oberta la convocatòria al MarketLab 2015. Es poden presentar totes les empreses tecnològiques, start-ups, laboratoris de creació, desenvolupadors, universitats i tot tipus d’entitats que treballen amb tecnologies creatives entorn de la música, l’audiovisual, new media i videojocs, explorant nous formats de creació, producció, distribució o comercialització.

Els productes o projectes que es presentin poden trobar-se en fase beta o haver-se comercialitzat recentment. Els projectes seleccionats es presentaran durant els tres dies del festival.

MarketLab és l’àrea expositiva de Sónar+D, en la seva segona edició, va comptar amb 960 personalitats destacades de les indústries creatives a nivell mundial, que participaren en diverses activitats, com conferències i workshops. Va reunir, a més a més, 3.463 professionals acreditats procedents de 52 països, involucrant més de 1.600 empreses nacionals i internacionals.

Inscripcions al MarketLab 2015

Font: IDIGITAL