banner BANC_forum granollers 2014-65

Ahir, dia 26 de novembre, es va celebrar la segona edició del Fòrum d’Inversió a Granollers, a les instal·lacions de Can Muntanyola,

L’acte, organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), va acollir 6 projectes emprenedors locals i una vintena de business angels.

Ahir dia 26 de novembre a les 10h., va tenir lloc el segon Fòrum d’Inversió de Granollers, a les instal·lacions de Centre de Serveis a les Empreses de Granollers, a Can Muntanyola. L’acte, organitzat per segon any consecutiu per Granollers Mercat i Business Angels Network Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), va consistir en l’exposició de 6 projectes emprenedors que busquen finançament davant d’inversors privats.

En el Fòrum s’hi van presentar 6 projectes empresarials, seleccionats per les entitats organitzadores d’entre 30 candidatures rebudes. D’aquestes empreses finalistes, 3 són promoguts per equips del Vallès Oriental. El projectes participants: HEMOBYE, APPARENTIA DESIGN, VIRAVI EDICIONS, LUFTIKID, BED&WATER i WATLY, dels sectors industrial, mèdic, serveis i tecnològic, van presentar les seves oportunitats d’inversió als business angels assistents i als mitjans.

Viravi Edicions, empresa de Granollers, exposant en Fòrum d’Inversió d’ahir

Viravi Edicions, exposant al Fòrum d’Inversió

L’acte el van obrir el Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers; el Sr. Antoni Abad, President de Business Angels Network de Catalunya i de CECOT; i la Sra. Andrea Canelo, Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers. Al finalitzar les exposicions, es va fer un espai de networking amb stands de les empreses participants. Els business angels assistents van valorar molt positivament l’alt nivell de les propostes observades.

El Fòrum d’Inversió de Granollers va ser un acte emmarcat en la European Business Angels Week, i en la que Business Angels Network de Catalunya hi participa activament amb diverses activitats. Business Angels Network Catalunya (Business Angels Network de Catalunya) és una xarxa que posa en contacte a inversors privats amb empreses emprenedores que cerquen finançament.