banner BANC_forum granollers 2014-65El proper dimecres dia 26 de novembre a les 10h, a les instal.lacions de Can Muntanyola, tindrà lloc una nova edició del Fòrum d’Inversió que organitzen conjuntament Granollers Mercat i Business Angels Network de Catalunya.

En l’edició d’aquest any es presentaran 6 projectes empresarials emprenedors de diversos sectors davant de business angels.

El proper dimecres 26 de novembre de 2014 tindrà lloc el segon Fòrum d’Inversió a Granollers, organitzat per Granollers Mercat i Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya). L’acte serà de 10 a 12h, a les instal•lacions de Can Muntanyola (Camí del Mig 22, al polígon Industrial de Palou Nord de Granollers).

El Fòrum consistirà en l’exposició de 6 empreses emprenedores locals de varis sectors que busquen finançament davant d’una trentena d’inversors privats. D’aquesta manera, es vol facilitar i dinamitzar la inversió en empreses innovadores locals per tal que puguin dur a terme la seva activitat i créixer.

Les empreses participants al Fòrum es troben en etapes inicials o en procés d’expansió i necessiten una injecció de capital entre 100.000€ i 300.000€. D’entre les 28 candidatures rebudes per participar, el comitè organitzador n’ha seleccionat 6 finalistes, aquelles més innovadores i amb un alt potencial de creixement.

L’acte s’obrirà amb la benvinguda de les entitats organitzadores i a continuació hi haurà una breu exposició dels 6 projectes participants de la mà dels seus emprenedors. Per finalitzar a terme es durà a terme un espai de networking entre les empreses i els business angels assistents.

Aquest acte té lloc en la European Business Angel Week, esdeveniment promogut per la xarxa Europea de Business Angels (EBAN), de la qual Business Angels Network de Catalunya n’és membre. Business Angels Network de Catalunya és una xarxa que posa en contacte a emprenedors que busquen finançament amb inversors privats.