banner BANC_tarragona reus forum-60Ahir es va celebrar el Primer Fòrum d’Inversió fet conjuntament per les ciutats de Tarragona i Reus per dinamitzar la inversió privada al territori.

L’acte, coorganitzat per Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), va tenir una molt bona acollida i va comptar amb 6 bons projectes emprenedors, una trentena de business angels i varis mitjans locals.

Ahir, dia 30 d’octubre de 2014, va tenir lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, el Primer Fòrum d’Inversió Tarragona Reus. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, Reus Tarragona Business Angels (RT BAN) i   Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya),va unir a les ciutats de Tarragona i Reus per facilitar l’accés al finançament a emprenedors i empreses de la zona i incentivar la inversió privada local.

Una vegada obert l’acte pels respectius consellers d’Empresa i Ocupació dels ajuntaments de Tarragona i Reus, Xavier Tarrés i Marc Arza, es va procedir a la presentació de 6 projectes empresarials, seleccionats d’entre 22 candidatures rebudes. Les startups i empreses finalistes que ahir es van poder conèixer, IOWME, CITYSENS, SOM BIOTECH, NT SENORS, BED&WATER i VIUING; cerquen capital entre 100.000€ i 250.000€ per créixer.

2014_Fòrum Tarragona ReusLes propostes emprenedores, de sectors diversos, foren escoltades atentament per una trentena d’inversors privats del territori i mitjans de comunicació local. Al finalitzar l’acte, es va fer un espai de networking amb stands de les empreses participants. Els business angels assistents van valorar molt positivament el format del fòrum així com l’alt nivell de les presentacions observades. A partir del fòrum s’obriran processos de negociació i inversió, amb els projectes i els business angels interessats.

Business Angels Network de Catalunya (Business Angels Network de Catalunya), la primera xarxa d’inversió privada posada en marxa a l’estat espanyol, posa en contacte a business angels amb projectes emprenedors que busquen finançament. Des dels seus inicis l’any 2002 fins el 2013, Business Angels Network de Catalunya ha tancat 41 operacions d’inversió amb un volum d’inversió de 5,8M€. Business Angels Network de Catalunya compta amb el suport d’ACCIÓ i està integrat a la Xarxa d’Inversors Privats (XIP).